Velkommen i stuen folkens

Det er mig der skriver denne her blog. Det er nyt for mig, men jeg håber den bliver en god oplevelse. Da jeg var barn skrev jeg tit dagbog. Det var selvfølgelig min mors idé, men jeg syntes egentlig det var en god ting. En slags terapi når jeg ser tilbage på det. Men min mor havde uden tvivl skjulte motiver, for guderne skal vide at jeg havde brug for at forbedre mine færdigheder i Dansk.

Men det her er jo noget helt andet, for mens ens dagbog er noget dybt privat, så er en internet blog det stik modsatte. Men jeg håber at der er elementer i mit liv som kan være af interesse for forskellige mennesker derude i cyberspace. Og hvem er jeg så? Jeg er en mand på 40 somre. Jeg er gift og har 2 børn og i det hele taget et helt almindeligt liv.

carss

Min hobby er biler. Jeg har et hjemmeværksted ude i garagen, og der går jeg og sætter veteranbiler i stand og tænker på stort og småt. Jeg er nemlig også lidt af en ”lomme filosof” og jeg tror faktisk at det gælder de fleste mennesker. Jeg mener: Hvordan kan man lade være med at tænke over livet, døden og universet. Jeg vil vædde på at alle mennesker går og tænker på den slags ind imellem.

Fik jeg nævnt at det er to drenge vi har? De siger at hvert drengebarn forkorter en mors liv med 5 år, så jeg siger gerne til konen: ”dér røg 10 år skat”. Men nu om dage tager vi mænd jo også vores tørn i opdragelsen, så de to knægte tager også en betydelig del af min fritid – og jeg klager ikke. Det er min bedste tid der bliver tilbragt med dem. Så ved i det: En lommefilosofisk fritidsmekaniker der er fuldtidsfar og ægtemand – det er mig. Og så hedder jeg forresten Troels.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s