I have a dream..

 

Jeg går med den her drøm, om at gøre noget vildt. Måske er det en midtvejskrise der er på vej, for ærlig talt, ved jeg ikke helt hvad det er jeg gerne vil. Kan man overhovedet have en drøm, uden at vide hvad den går ud på?? Jeg er lykkeligt gift, og har aldrig haft lyst eller grund til at være utro, så det er ikke i den retning min krise går.
Jeg tænkte lidt over mit liv den anden dag, og funderede over hvad jeg egentlig har udrettet. Martin Luther King er et nemt forbillede, og jeg støder ofte på vise citater fra den store mand bag talen “I have a dream”. Han udrettede noget stort med sit liv, og blev en inspirationskilde for mange.  Jeg selv er vist ikke nogen inspirationskilde for ret mange flere end mine 2 drenge (og måske endda min kone, hvis hun virkelig bliver sat på spidsen?). Men er det noget jeg kan ændre, og er det noget jeg vil ændre?

Naaah.. Den drøm der lige umiddelbart kommer først, er en meget egoistisk drøm, der handler om at prøve noget nyt, og som åbenbart passer meget godt ind i en stereotyp midtvejskrise. Jeg vil tage et motorcykelkørekort, og skifte mit næste veteranbils projekt i hjemmeværkstedet ud med en motorcykel! Bum.

First things first… jeg er vel en garvet ægtemand, så jeg skal lige tale med konen, inden planen bliver ført ud i livet. Hep hey, og leve midtvejskriser – jeg ser frem til min, der tager form af en motorcykel.
1554486_631711593533127_1527606207_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s